Navn:
Sted: Norway

Du finn mæ i kjøleskapet sammen med melk og ost, paprika, sitron og servelat, grønn agurk og rød tomat.

mandag, april 09, 2007

14 land, 6 %

Da gjenstår det bare 94 % av verden som jeg ikke har besøkt. Det skulle vel ikke by på problemer.

(Hvis jeg bare ikke brukte all min tid på facebook.)

2 Comments:

Blogger Marit said...

Jeg synes dette er litt juks. Når en nå har vært i Russland og USA; har en vært i nesten hele verden da. Sånn billedmessig sett. Og billedmessig sett på en annen (billedlig) måte har en jo kanskje det ("Kan vi tro at Glasnost ikke er et bilde, noe vi kan tro på, noe som er sant?"). Men uansett, en har jo ikke vært overalt. Altså, jeg har vært i Kina, men jeg har jo ikke vært i hele Kina (som er svært), og dermed nesten resten av Asia (som ikke er Russland). Sammen med India og Malaysia, ser det ut som jeg bare mangler noen kvadratmeter å utforske. Og det stemmer aldeles ikke. Ja. Det var det jeg ville ytre. Den levende ytring, som er opstået og bevidstgjort i et bestemt historisk øjeblik i et socialt bestemt miljø, kan ikke undgå at berøre tusindvis af levende dialogiske tråde, som den social-ideologiske bevidsthed har vævet omkring ytringens givne objekt, den kan ikke undgå at blive en aktiv deltager i den sociale dialog.

tirsdag, 10 april, 2007  
Blogger Ingrid said...

Eh, ja. Nei. Klart jeg ikke har vært i hele Russland. Hvem har vel det? Men prosentene omfatter bare antall besøkte land mot antall eksisterende. 6 % av verden er jo fortsatt ganske lite.
(Likevel er det veldig tilfredsstillende at det blir rødt på så mange steder.)

Skulle det vært "rettferdig", måtte det kanskje blitt andre farger der man har vært to og tre og fire ganger. En annen der man har vært i et halvt eller helt år eller lenger. Osv. I det hele tatt et særdeles misvisende prosjekt. Men jeg synes nå det var litt gøy lell, jeg da.

SÅ. Der har du litt sosial dialog.

tirsdag, 10 april, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home

Site Meter